Koplopers in revolutionaire reiniging

Koplopers in revolutionaire reiniging

Wat hebben een Amerikaanse basketball bond, vliegtuigmaatschappijen en een scholenverband in Schotland met elkaar gemeen? Je zou het zo op het eerste oog niet denken, maar al deze koplopers hebben één en dezelfde visie. Dezelfde visie op het gebied van COVID-bestendige reiniging.

Noodzaak voor grondige desinfectie

Of je nu topsport bedrijft, honderden vliegtuigen onder je hoede hebt, of de verantwoordelijkheid hebt over 30 scholen met duizenden leerlingen. Of op een ander terrein actief bent. Kleine en grote bedrijven. Allerlei uiteenlopende organisaties  zoeken een nieuw, innovatief desinfectiesysteem.  Ook al voordat de Coronapandemie uitbrak. En door Corona werd de noodzaak alleen maar groter. Er moet beter, dieper, grondiger gedesinfecteerd kunnen worden. Om mens en dier veilig te houden.

Innovatief

De revolutionaire reinigings- en desinfectieproducten van Drup+ doden bacteriën, schimmels en virussen. En besparen daarnaast ook nog eens veel tijd, personele inzet en daarmee geld. Plus de producten zijn zeer eenvoudig in het gebruik. De aanleiding om voor dit systeem te kiezen was voor elke koploper anders. Maar allemaal waren ze op zoek naar een snelle, doeltreffende en effectieve reinigingsoplossing. Die niet alleen goed schoonmaakt, maar tegelijkertijd bacteriën, virussen en schimmels grondig aanpakt. In één behandeling. Zonder moeilijke of al te dure apparatuur, zonder knoeien en met veilige, ecovriendelijke middelen.

Veelzijdig

Het Drup+ Concentraat is virusdodend, ecovriendelijk, bruikbaar en veilig voor alle ruimtes en veilig voor mens en dier. Dus maximale veelzijdigheid. Of het nu gaat om hele schoolgebouwen, ziekenhuizen, operatiekamers, sportcomplexen, lesauto’s, vliegtuigen, kantoorpanden, cafés of restaurants, gemeentehuizen, etc. De toepassingen zijn legio. En alles is grondig en snel gedesinfecteerd. Geen schoonmaakdoeken waarin zich juist van allerlei viezigheid ophoopt. Geen vieze zwabbers of dweilen maar een spray die niet druipt of knoeit, ook op de moeilijk bereikbare plekken komt en binnen enkele minuten alles desinfecteert en reinigt.  Weg met de vieze poetsdoek. Sprayen en klaar!

70% tijdwinst en 65% minder desinfectiemiddel

Elektrostatische sprayers vormen de basis van dit systeem. Er is een handsprayer en een rugzaksprayer. Beiden zijn draadloos. Dus geen gesleep met elektriciteitskabels of waterslangen. Het desinfectiemiddel wordt door de van oorsprong Amerikaanse Victory sprayers omgezet in een nevel van kleine druppels die positief geladen zijn. Doordat het te desinfecteren oppervlakte negatief of niet geladen is, hechten de kleine, positief geladen druppels zich als een film op het oppervlakte. Dit noemt men het wrapping around effect. Hiermee wordt het gehele oppervlakte bereikt, ook plaatsen die met conventionele desinfectie onbereikbaar zijn.

Zo worden in enkele minuten complete operatiekamers, klaslokalen, bussen of bijvoorbeeld sportscholen grondig gedesinfecteerd. De voordelen: Tot 65% minder gebruik van desinfectiemiddelen en een tijdwinst van circa 70%. Zonder gebruik van alcohol, chloor of oplosmiddelen. Dit alles zonder grote inspanning en met verbluffend resultaat. En geen nabehandeling nodig.

Van kleine zelfstandige tot de grote multinationals

Of je nu een zelfstandige rijschoolhouder bent met één lesauto of eigenaar van Delta Airlines met honderden vliegtuigen, iedereen ziet de tijdwinst, een vermindering van stilstand van de bedrijvigheid en de gedegen, veilige aanpak. De veelzijdigheid is helder. Bij Delta Airlines geven ze aan dat alle vliegtuigen sinds corona vaker schoongemaakt worden dan voor die tijd. Delta, American, United én Southwest Airlines gebruiken daarvoor allemaal elektrostatische sprayers met verschillende intervallen.  Delta Airlines desinfecteert en maakt elk vliegtuig na elke vlucht schoon. Dit duurt ongeveer 15 minuten bij korte vluchten.

En in verhouding is die zelfstandige rijschoolhouder misschien nog wel blijer met de snelle, grondige aanpak. Want daarmee kan de tijd tussen twee rijlessen goed ingekort worden. De handsprayer kan gemakkelijk mee in de auto en in een mum van tijd is de hele auto gedesinfecteerd en gereinigd tussen twee klanten in.

Positief imago

Naast de genoemde vliegtuigmaatschappijen zijn ook de andere koplopers snel overtuigd van de voordelen van deze nieuwe aanpak. Een scholengroep met 30 scholen in Schotland had niet lang nodig om over te stappen van de traditionele methode naar deze revolutionaire manier van reiniging. Zij geven aan dat het tevens imagovoordelen geeft: “Richting de ouders is het zeker ook een pluspunt om onze merknaam en reputatie te verbeteren. Zo geven wij aan vooruitstrevende denkers in innovatie te zijn. En laten wij zien dat we geven om de gezondheid en het welzijn van leerlingen en personeel.”

En ook een grote Amerikaanse basketballbond, schoonmaakbedrijven, ziekenhuizen, hotels, taxi- en busondernemingen en andere bedrijven zijn blij verrast als ze zien hoe eenvoudig kostenbesparend, effectief en ecovriendelijk tegelijkertijd gedesinfecteerd kan worden.

Helemaal van deze tijd

De Drup+ sprayers, samen met het bijbehorende Drup+ Concentraat, zorgen voor besparing in tijd, geld en te gebruiken middelen. Deze grondige reinigingsmethode past geheel binnen de huidige COVID-19 maatregelen. Als je er goed over nadenkt als ondernemer, is het de perfecte oplossing. Over een tijdje zullen we waarschijnlijk niet anders meer weten. Koploper of niet, het is voor iedereen toepasbaar en inzetbaar. Net als die zwabber van vroeger, maar dan 100 keer beter!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.