Klanten

Dat wij blij worden van baanbrekende, innovatieve desinfectie- en ontsmettingsproducten, dat gelooft u wel. Veel belangrijker zijn de terugkoppelingen van de gebruikers van Drup+ producten. Als wij onze klanten spreken, als zij een enthousiaste feedback geven. Als zij vanuit de praktijk aangeven wat deze producten betekenen voor ontsmetting en desinfectie, maar ook op het gebied van gezondheid, welzijn, veiligheid, gemak, HR-aspecten en duurzaamheid. Dan worden wij pas echt blij en trots.

REVIEWS

 Klanten geven de volgende feedback op de Drup+ producten en diensten:

Samenwerkingsverband van scholen:

“Wij gebruiken de elektrostatische sprayers in combinatie met het bijbehorende desinfectiemiddel voor zo’n 30 scholen in Schotland. Wij hadden behoefte aan een systeem dat op een effectieve, snelle en gelijkmatige manier chemicaliën op alle oppervlakken aanbrengt. Een oplossing die arbeidskosten en tijd vermindert voor het desinfecteren van gangen, contactpunten, klaslokalen en sanitaire ruimtes. Met deze sprayers zien wij een duidelijke tijdwinst bij het ontsmetten van hele gebouwen. Daarnaast gebruiken we zo’n 65% minder chemicaliën. Onderwijzers, leerlingen en ouders stellen deze duurzame maatregelen zeer op prijs. Richting de ouders is het ook een pluspunt om onze merknaam en reputatie te verbeteren. Zo geven wij aan vooruitstrevende denkers in innovatie te zijn die laten zien dat ze geven om de gezondheid en het welzijn van kinderen en personeel.”

Schoonmaakbedrijf in België:

“Ons schoonmaakbedrijf werkt voor bedrijven in zeer uiteenlopende sectoren. Het gaat daarbij om kantooromgevingen maar ook productiebedrijven waar bijvoorbeeld voeding wordt gemaakt. Wij zochten een enkel systeem voor een groot aantal omgevingen voor een grondige reiniging en desinfectie. Veilig, duurzaam en passend binnen de COVID-19 eisen.

Het resultaat met de Drup+ werkwijze is veel meer controle over waar de chemicaliën worden gespoten en aangebracht. Ook hebben we minder (schadelijke) vluchtige organische stoffen (VOS). Sprayen en klaar! Dit betekent minder stilstand in een productieomgeving waar voedsel wordt bereid. Plus besparing op arbeidskosten voor ons eigen schoonmaakbedrijf en vaak ook voor de klant. En de gemoedsrust rondom voedselveiligheid en hygiëne.”

 Ambulancedienst:

“Onze ambulances waren vanwege de Coronamaatregelen rondom desinfectie en schoonmaak tot zo’n 3 uur niet beschikbaar. Om na elke rit een dergelijke lange stilstand te hebben, is niet acceptabel. Vooral niet als je alle ambulances zo moet behandelen. Met de producten en methode van Drup+ is elke ambulance schoon, gedesinfecteerd en klaar voor gebruik binnen een half uur. Een grandioze kostenbesparing en nog veel meer voordelen voor ons, onze medewerkers en de mensen waarvoor wij dag en nacht klaar staan!”

Supermarktketen:

“In een supermarkt moet van alles dagelijks, nu zelfs meerdere keren per dag, grondig gedesinfecteerd en gereinigd worden. Denk aan kassa’s, winkelkarretjes en -mandjes, de servicebalie, touch screens, handscanners, toiletten, de kunststof schermen bij de kassa’s. Teveel om op te noemen. Onze schoonmaakservice werkt met een zeer strak tijd- en kostenschema. Gezamenlijk keken wij naar een methode om zo snel en efficiënt mogelijk alle gebieden grondig en effectief te desinfecteren. Passend in deze COVID-19 tijd, veilig voor mens en dier, praktisch en duurzaam. Het resultaat is een pilot met het gehele reinigings- en desinfectiepallet van Drup+. De eerste resultaten zijn positief en zeer enthousiast.”

VIDEO’S

  • Een snel en duidelijk overzicht van de mogelijkheden in deze korte impressie van toepassingsgebieden en gebruik van de draadloze, elektrostatische Victory sprayers van Drup+.
  • Een helder artikel in de New York Times over het reinigen van grote vliegtuigen in coronatijd. Inclusief een verhelderende video Hoe lang denk je dat nodig is om een heel vliegtuig op deze manier schoon te maken en gereed te hebben voor de volgende reizigers?
  • Een korte demonstratie waaruit blijkt hoe je heel eenvoudig tijd, geld en schoonmaakmiddelen bespaart door het gebruik van deze revolutionaire elektrostatische sprayers. De lengte van de demo spreekt voor zich.
  • Zie hier een mooi voorbeeld van een school die de elektrostatische sprayers naar volle tevredenheid gebruikt. Deze mensen zijn al overtuigd van het gemak, de snelheid en de doeltreffendheid van deze producten. Sterker nog, ze geven ook direct hun toekomstplannen aan.

BLOGS

Leer van de koplopers in revolutionaire reiniging

Wat hebben een Amerikaanse basketball bond, vliegtuigmaatschappijen en een scholenverband in Schotland met elkaar gemeen? Je zou het zo op het eerste oog niet denken, maar al deze koplopers hebben één en dezelfde visie. Lees hier verder en ontdek wat hun bindt.