Meer over Drup+

Alleen een zwabber en sopje kan echt niet meer!

In de huidige tijd met de COVID-19 pandemie zijn grondige desinfectie en hygiëne van het grootste belang. Het krijgt naast de (reguliere) schoonmaak al hoe meer prioriteit. Even lekker zwabberen met een fris ruikend sopje is absoluut onvoldoende. Dit geldt voor nagenoeg elk bedrijf, elke onderneming. Een grondige desinfectie en hygiëne, maar zeker ook welzijn en welbevinden en de veiligheid van de mens, de medewerker en de klant staan centraal. Daarbij is het wel van het grootste belang dat de reiniging snel, efficiënt en grondig gebeurt. Zodat alle oppervlakten gedesinfecteerd zijn terwijl er zo min mogelijk productieve tijd verloren gaat. Traditionele schoonmaakmiddelen voldoen niet meer. De huidige tijd vraagt om veilige en duurzame producten. Want niet alleen stof en vuil maar ook bacteriën, virussen en schimmels moeten verwijderd worden.

De nieuwe werkelijkheid

Het bezit van een ziekteverwekker in uw bedrijf betekent dat u eigenaar bent geworden van risico’s en aansprakelijkheden die samenhangen met ongezonde oppervlakken. De eisen, kosten en personeel die nodig zijn om ziekteverwekkers voor te blijven zonder het gebruik van technologie zijn hoog als dit met traditionele middelen bestreden wordt. Een grondige desinfectie vraagt om de inzet van innovatieve applicatietechnologieën. Drup+ biedt ondernemers de revolutionaire tools hiervoor

Welzijn, welbevinden en veiligheid

Drup+ neemt positie in de markt van grondige, snelle, veilige en kostenbesparende desinfectie-materialen. De nadruk ligt daarbij op reiniging, maar nog veel meer op desinfectie, welzijn en gezondheid, veiligheid, gemak, HR-aspecten en duurzaamheid.  Voor het welzijn, de gezondheid en veiligheid van medewerkers, bezoekers, klanten zijn diepe reiniging en desinfectie met veilige producten nodig. Producten die geen chloor, geur, bleekmiddel, alcohol of oplosmiddelen bevatten. En die daarnaast niet ontvlambaar, niet gevaarlijk voor mens of dier en niet bijtend zijn.

Innovatief

Drup+ introduceert een innovatieve reinigingsmethode met nagenoeg 100% desinfectie. Een elektrostatische spraytechniek die zorgt voor perfect resultaat. Ideaal in deze (corona)tijd waarin het zaak is een schone maar zeker ook veilige, cleane omgeving te creëren. Het is een desinfectiesysteem dat bacteriën, virussen en schimmels doodt én snel, doeltreffend en gemakkelijk werkt.

De Victory desinfectiemiddelen verwijderen nare geuren en schimmels én zijn virusdodend. Dat mag groen genoemd worden!

Gezond en veilig werken, verblijven en recreëren

Onze missie is de bevordering van een gezonde, veilige en aangename omgeving door het gebruik van nieuwe technologie op het gebied van desinfectie en desinfecterende reiniging. Een gezonde omgeving draagt bij aan het welzijn van mensen. Gezien het huidige COVID-19-tijdperk een belangrijke bijdrage.

Doelen

 • Duurzame en diepe reiniging
 • welzijn & gezondheid mens
 • nagenoeg 100% desinfectie
 • veiligheid & gemak medewerkers
Deze revolutionaire schoonmaakproducten van Drup+:
 • doden bacteriën, virussen en schimmels
 • gebruiken 65% minder desinfectiemiddel
 • besparen circa 70% tijd
 • kennen nagenoeg 100% desinfectie
 • vragen minimale inspanning
 • tonen verbluffend resultaat
 • zijn eenvoudig in gebruik
 • vermijden contact met voorwerpen
 • passen binnen COVID-19 maatregelen
Drup+ producten
 

En dat zonder gebruik van alcohol, chloor, bleekmiddel of oplosmiddelen. De chemicaliën zijn op waterbasis. Voedselveilig. Ze zijn tevens niet ontvlambaar, niet gevaarlijk voor mens en dier, niet bijtend, zonder nare geur en hebben een virusdodende, groene werking.

Covid-19

COVID-19 is zeer overdraagbaar en vraagt veel aandacht voor de praktijk van infectiebeheersing, AIIR-isolatie, handhygiëne en oppervlakte- / luchtdesinfectie om de transmissieroutes van de microbe te onderbreken. Uitgebreide schoonmaak- en desinfectiemaatregelen zijn noodzakelijk.

Desinfecterende werkzaamheid

MERS / SARS en COVID – 19 – COV-virus zijn niet beschikbaar voor commerciële tests in laboratoria en zijn respiratoire virussen. Onze producten zijn getest tegen het humaan coronavirus en elimineren virussen. De desinfectiemiddelen TECcare CONTROL en TECcare ULTRA zijn getest tegen een breed spectrum van virale pathogenen en vertonen een hoge antimicrobiële activiteit volgens het huidige geaccrediteerde AOAC-protocol onder GLP (Good Laboratory Practice) laboratoriumaccreditatie. CONTROL en ULTRA zijn getest tegen maar niet beperkt tot:

 
 • Vogelgriep (H1N1, H3N2 en H5N1)
 • SARS-geassocieerd Coronavirus
 • Humaan coronavirus
 • Respiratoir sincytieel virus