Over ons

OVER ONS

Drup+ is een familiebedrijf. Wij richten ons op echte vernieuwingen in de ontsmettings- en desinfectiebranche. Met een toenemend tekort aan ervaren schoonmaakpersoneel en ervaringen rondom de coronapandemie zoeken wij naar nieuwe, innovatieve schoonmaaksystemen voor ondernemers.

Revolutie in schoonmaak

Wij zochten producten en werkwijze die bijdragen aan het comfort en de veiligheid van de plekken waar wij wonen, werken en recreëren. De Victory elektrostatische sprayers, in combinatie met het Drup+ Concentraat, bieden een dergelijke revolutionaire technologie. De gebruiksmogelijkheden zijn bijna oneindig en veel te veel om weer te geven.

Passie & Focus

Wij zijn gepassioneerde ondernemers die Nederlandse organisaties ondersteunen. Niet alleen met professionele desinfectieoplossingen. Deze producten dragen tevens bij aan het welzijn van de mens, leveren een veilige, gezonde werk- en leefomgeving, zijn goed voor het milieu en duurzaam in gebruik. En ook nog eens veilig in het gebruik voor mens en dier. 

De focus ligt op een veilige, schone werkomgeving ter ondersteuning van de kernactiviteiten van de klant, op een lange termijn relatie, een goede samenwerking en verbeterde duurzaamheid. Onze werkwijze is persoonlijk, concreet en we zetten altijd die extra stap.

De mensen

Astrid heeft ruim 30 jaar ervaring in de schoonmaak, desinfectie en het onderwijs; Frank is een ervaren ondernemer en zakelijk dienstverlener en Bart een vernieuwende, duurzame ondernemer.

Samen staan wij als Drup+ klaar om een volgende stap te zetten in een cleane en veilige werk-/leef-/sport-/transport-/recreatie-omgeving.

Neem gerust contact met ons op om producten en toepassingen voor uw situatie te bespreken.

CONTACT

Drupplus logoadres                                                           : Dorpsstraat 51, 5472 JB  Bernheze

e-mail                                                          : info@drupplus.nl

telefoon                                                       : 06 – 27 88 00 09

Kamer van Koophandel                              : 78759374

BTW nummer                                             : NL861520518B01

 

Drup+ is een handelsnaam van Ceteco International B.V.

 

PRIVACY

Wij stellen ieders privacy op prijs. Dit betekent dat we zo min mogelijk persoonlijke gegevens vastleggen of volgen. Wel doen we er alles aan om een snelle en veilige website aan te bieden en daarvoor is bepaalde informatie noodzakelijk. Wilt u weten welke persoonlijke gegevens wij tijdens het surfen over deze website opslaan? Wat er aan beruchte ‘cookies’ wordt gebruikt? Of hoe lang deze informatie wordt bewaard? Dan verwijzen wij graag door naar ons privacyreglement.